Една от най-обсъжданите миски у нас  е заприличала на Жокера

...
Една от най-обсъжданите миски у нас  е заприличала на Жокера
Коментари Харесай

Потрес! Мис България вече прилича на Жокера

Една от най-обсъжданите миски у нас  е замязяла на Жокера от едноименния филм, разясняват консуматори в обществените мрежи, видя HotArena.

Носителката на купата Мис България 2019 Радинела Чушева за малко време се трансформира в едно от най-популярните лица у нас. Но не поради короната, която сграбчи, а с множеството пластични корекции, които безусловно са я обезобразили.

От миловидната адреналинка от „ Господари на ефира ” през днешния ден няма и диря.  След избора на Радинела за най-красивата българка за 2019г., обществените мрежи завряха от мнения, че купата й е платена, тъй като никой  не можеше да допусне, че момиче с такава визия, печели конкурс за хубост. Но в благата ни татковина всичко е допустимо. И както се вижда от фотоса,  който ни изпрати наш четец,  на Радинела по никакъв начин не й пука за хорското мнение. Усмихва се необятно и си носи короната с гордо вдигната глава.

„ Мис България сигурно си е правила още някакви корекции по лицето след състезанието. Вече наподобява извънредно неестествено и е замязяла на героя от „ Жокера ”, разясняват консуматори в обществените мрежи.

Вие намирате ли аналогия?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР